Chack Out: *

Chack In: *

* Задолжително внесете го вашиот телефонски број, ќе ви се јавиме за потврда на резервацијата
Ви Благодариме.

До хотелот „Глигоров“ се стигнува лесно со сопствен и јавен превоз.


Тој е лоциран веднаш до централната градска автобуска станица, на раскрсницата од патот што води до Бугарија и транзитниот пат кон Скопје, од едната, и Грција, од другата страна.

Хотелот „Глигоров“ располага и со сопствен паркинг-простор, кој Ви нуди сигурност и спокојство за време на Вашиот престој во собите или ресторанот.


Хотелот е Ваш различен дом во кој ќе останат Вашите спомени и кога ќе заминете.