Хотелот „Глигоров“ располага со ресторан со капацитет од 80 гости, со отворена летна градина за 250 гости, како и со банкет-сали со капацитет од 600 и 120 гости.

Ние правиме разлика и сакаме подеднакво топло да се чувствувате и кога организирате јавни свечености, веселби или други настани, а и кога Ви е потребен интимен простор, ограден со квалитетна музика и кујнски специјалитети.

Овие простори се отворени за секаков вид гала-свечености, венчавки, роденденски и коктел-забави, промоции или деловни приеми.

Вашите неповторливи денови од животот поминете ги во неповторлив амбиент и простор!

Вашите неповторливи денови од животот поминете ги во неповторлив амбиент и простор!

Сабота: 21:00h

Бесплатен шампањ за присутните